Pozvánka na seznamovací den komparatistiky

Přesto, že na osobní setkání (a i seznamovací den komparatistiky) si budeme muset ještě chvilku počkat, rádi bychom se s Vámi potkali alespoň virtuálně. Rádi bychom otevřeli prostor pro setkání a dotazy spojené se studiem. Přednášky, diskuzi a sraz u piva se pokusíme naplánovat hned jak to situace dovolí.

Kdy? 6. 11. 2020 od 18:00 Kde? On-line.

Akce se bude skládat ze dvou částí: v první části promluví pan profesor Bílek a bude prostor na dotazy týkající se organizace studia. V další části plánujeme sdílení krátkých literárních textů spojené s představováním. Probíhat by mělo následovně:

1) Vyberte prosím krátký úryvek literárního textu, který je Vám blízký. Ideálně: Text, který jste analyzovali ve své bakalářské/jiné práci, nebo text, kterému se chcete (jakýmkoliv způsobem) věnovat v průběhu studia. Doporučená maximální délka je 20 řádků prózy/veršů.

2) Pošlete vybraný text na výše uvedenou mailovou adresu nejpozději do začátku online seance. (Pošlete-li text dříve, bude víc času, vše proběhne lépe a budeme Vám vděční.) Po tom, co shromáždíme texty, pošleme Vám jeden náhodně vybraný.

3) Texty se takto rozdistribuují ve skupině. Poté, co někdo přečte Váš text, budete mít prostor říct pár vět a krátce se představit. Pak přečtete text, který Vám dorazil.

Pokud budete mít chuť se připojit, napište nám prosím na mail kosffuk@gmail.com (ideálně s vybraným textem), abychom Vám mohli poslat údaje k online seanci.

Odkaz na událost na Facebooku: https://fb.me/e/2SpyOZPRG

Těšíme se!